Binnenkort verblijven jullie op onze prachtige Burcht. Wij hebben enkele dingetjes op een rijtje gezet wat van belang is. Wat nemen jullie mee? Wat is er aanwezig etc. De bedden zijn opgemaakt en handdoeken zijn aanwezig. Onze mooie keuken staat ter beschikking, en wanneer jullie een weekend verblijven, hebben wij voor de boodschappen gezorgd. Wanneer jullie aankomen zorgen wij dat er altijd een maaltijd klaarstaat, spaghetti met kippengehakt, en een toetje! En een snackje voor tussendoor…….ook dat is er! Het ontbijt voor de eerste ochtend is ook aanwezig zodat jullie niet gelijk “op pad” hoeven! Zijn er allergieën dan horen wij dat graag. Mocht het binnen onze mogelijkheid liggen dan proberen wij daar een oplossing voor te vinden of geven een terugkoppeling.

Wat is er allemaal te doen?

Je kunt bij ons vissen, zwemmen, varen, uitstapjes, picknicken, verhalen vertellen bij het kampvuur, (bak)fietsen, vliegeren, spelen in het Bastion, of op het vlot varen. Er zijn ook verkleedkisten, spelletjes, tekenmaterialen, speelgoed en knuffels, heel veel knuffels. Kortom genoeg te doen en te beleven!Wat is van belang?

Mochten er allergieën zijn of moet er een kinderbedje bijgeplaatst worden dan horen wij dat graag tijdig. Dit om te kunnen zorgen dat alles, voor zover mogelijk is, voor jullie klaarstaat. Er is een pdf bestand bijgevoegd betreffende de aansprakelijkheid, deze zien wij graag 1 week voor aankomst ondertekend retour. Hiervoor kun je het volgende mailadres gebruiken: kinderhotel@burchtwedde.nl

Oplaadpunt elektrische auto’s.

Tegenover het parkeerterrein van de Burcht bevindt zich een oplaadpunt van Allego. Hier kunt u uw elektrische auto opladen. Het punt heeft 2 oplaadmogelijkheden(parkeerterrein van het voormalig gemeentehuis aan de andere kant van de Hoofdweg).Gebruiksaanwijzingen voor de keuken:

Aansprakelijkheidsverklaring:

Privacyverklaring:


Raadpleeg Google voor gegevens betreffende boodschappen, uitjes etc.


Voor vragen kun je ons altijd een berichtje op het volgende nummer sturen: 0597 563070 . Dit is een vast nummer maar werkt via WhatsApp!

Hoe kan ik je helpen?