Burcht Wedde vraagt gewoon om prachtige evenementen. Zakelijke, persoonlijke en publieksevenementen. Er zijn er al vele met succes georganiseerd, zowel in opdracht als in eigen beheer. Concerten, exposities, diners, bedrijfsfeesten, bruiloften (officiële trouw locatie!), fairs. Binnen en buiten, in de tuinen, rond de slotgracht. Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Stijlvol, betoverend, creatief, onvergetelijk.Prachtige locatie!

Rated 5,0 out of 5
27 september 2023

Omdat mijn man 50 jaar werd zochten wij een locatie om dit te vieren. Wij hebben gekozen voor de Koningskamer aangezien we met een kleine groep waren. Koffie met gebak en daarna een heerlijk buffet!

Yvonne

Het was een prachtige dag! Alles was goed verzorgd. We hebben genoten!

Rated 5,0 out of 5
26 september 2023

Wij kunnen de Burcht van harte aanbevelen als trouwlocatie. Vanaf de eerste contacten tot aan de trouwceremonie was alles top geregeld. Een rondleiding gehad en de mogelijkheden besproken. Onze wensen die wij hadden met de indeling was geen enkel probleem. Diverse keren via de mail verder contact gehad. Ook dat verliep erg soepel. De dag voor de trouwceremonie nog even langs geweest en de indeling zoals besproken stond klaar. Echt top! Maar ook op de dag zelf zijn we hartelijk ontvangen en verliep alles in een gezellige en ontspannen sfeer. Na de ceremonie hebben we nog mooie foto’s in de tuin mogen maken.

Lisette

Dineren in een kleine setting in onze Konigskamer.
Eventueel een warm buffet zou mogelijk zijn!

Hoe kan ik je helpen?