Elk jaar komen zeker 500 kinderen naar de Burcht voor een paar dagen zorgeloos genieten. Die kinderen die aan de andere kant van het geluk geboren zijn, helpen we graag. Maar…. we kunnen dit niet alleen en hebben hier vrienden voor nodig. Vrienden die ons structureel willen steunen zodat niet alleen nu maar ook volgend jaar en het jaar daarna kinderen kunnen blijven komen.

Vanzelfsprekend kunt u uw structurele gift ook vastleggen als periodieke schenking zodat u van optimaal fiscaal voordeel geniet. De totale kosten voor een verblijf van een kind bedragen 300 euro. 150 euro zijn directe kosten tijdens het verblijf en de andere 150 euro zijn organisatiekosten en kosten voor onderhoud en exploitatie van de Burcht en het omliggende landschap. Deze laatste kosten komen volledig ten laste van de familiestichting en andere instanties zodat uw gift volledig ter beschikking komt voor de kinderen. Dit betekent dat als u 150 euro doneert, u één kind een onbezorgde vakantie geeft.

Burchtvriend – 75 euro per jaar

Als Burchtvriend ontvangt u onze vriendennieuwsbrief en nodigen we u met twee personen uit voor een speciale rondleiding door de burcht.

Burchtheer / Burchtvrouwe – 150 euro per jaar 

Als Burchtheer of Burchtvrouwe geniet u van dezelfde voordelen als een Burchtvriend. Naast de rondleiding krijgt u ook een lunch aangeboden voor twee personen.

Burchtridder – 300 euro per jaar

Als Burchtridder bieden wij u naast alle geneugten van een Burchtheer of Burchtvrouwe een boottocht aan over de Westerwoldse AA in één van onze mooie grachtenboten.

Hoe kan ik je helpen?